divendres, 21 d’abril de 2017

Viure l'art i la cultura

Des de el nostre Taller de marcs a mida - Sala d'exposicions de Torelló i Manlleu (Osona) encetem una nova secció de recomanacions  relacionades amb art i cultura.

Comencem amb:

Torelló:
Dissabte dia 22, a les 12 del migdia, a la Biblioteca Dos Rius (Plaça Vella), exposició “Entre l’herba i els núvols”,  una mostra fotogràfica i lectura de tankes de Màrius Torres, a càrrec de l’Associació Fotogràfica de Torelló i els Rapsodes de la Vall del Ges. 

Calldetenes:
Dissabte a les 6 de la tarda, inauguració de les exposicions “Blancanieves”, de la fotògrafa Piluka i de les escultures de Arcº Pujol, a les instal.lacións de La Novíssima (Galeria Abartium).


Sant  Hipòlit de Voltregà:

Diumenge, dia 23. A l’Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà, exposició col.lectiva d’artistes voltreganesos, dins la programació cultural Aprilium, i organitzada per l’associació sociocultural “Què s’hi pot fer”.Més propostes per gaudir:

Barcelona:

Aquest cap de setmana de Sant Jordi hi ha el Xè. Festival del Llibre d’Artista i la Petita Edició, a Barcelona.

Destacant-ne la intervenció del col.lectiu Bon Tiratge presentant les seves últimes col.leccions de gravats.

Palafrugell:

També us proposem visitar l’exposició “Sant Sebastià Interpretat” d’Urban Sketching Girona a la Torre de Guaita de Sant Sebastià de la Guarda. Del 13 d’abril al 15 d’octubre.
També podeu aprofitar la visita per fer una mica de turisme per la zona: